Kulinarika

"Ljubezen gre skozi želodec" - želodec pa ne sme biti prazen. Napolnite ga pri Bajcu ali v Bistri.

Želodčke lahko razvajate v dveh gostilnah in sicer na Vrhniki v gostilni Bajc in v Bistri v gostilni Bistra.

V gostilni Bajc se trudijo, da bi ohranjali stare običaje zato organizirajo razne prireditve, kot so krst mladega vina-martinovanje, dan zaljubljencev-valentinovo, pustovanje,... V gostilni pazijo na kakovostno ponudbo hrane, prijazno postrežbo z željo, da se gostje počutijo udobno in občutijo toplino katero daje ambient.

Na obronku Ljubljanskega Barja, zadiši po svežem kruhu, saj se v prijetnem okolju gozda skriva gostilna Bistra. Pri gostoljubnem osebju in z dobrimi jedmi se nemogoči utrip časa umiri in začutili boste da ste stopili v raj za gurmane. Pustite se razvajati ob odlični divjačini, svežih postrvih po mlinarsko, in ostalih specialitetah, ki jih pripravimo posebej za vas.
Prav nekaj posebnega pa je hišica sredi zelenice, tik ob gostilni! Lahko jo le najamete, z veseljem vam pa tudi pripravijo poletni piknik, ali vrtno zabavo v soju bakel, ki bo ostala v večnem spominu, po sproščenem vzdušju in dobrotah naših kuharskih mojstrov.
 

Ne prezrite

V petek, 22. septembra 2017 je v gostilni Bajc potekal tradicionalni tarok turnir.
V Kneippovem kotičku smo preživeli lepo in aktivno sobotno dopoldne.
Prvo srečanje Notranjskih in Dolenjskih občin
V nedeljo, 8.9., smo organizirali prvo srečanje turističnih in kulturnih društev Dolenjskih in Notranjskih, pod sloganom »Pokažimo Notranjost!«. Od 10. ure dalje so lahko obiskovalci na travniku pri...

Koristne informacije

Vremenska napoved
Ljubljana
Vreme v Ljubljani